Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 

Ceneje do novega akumulatorja

Naloga vsakega brezhibno delujočega akumulatorja je napajanje vozila z zadostno mero energije, ki omogoča nemoteno delovanje elektronskih komponent vozila. Da bo tudi vaš avto še naprej deloval brezhibno, smo vam na pooblaščenem servisu pripravili 25 % popust ob nakupu novega akumulatorja. Ugodnost lahko izkoristite do 15. 1. 2022 in velja za akumulatorje vseh letnikov vozil znamke Volkswagen.
 

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

25 % popust ob nakupu novega akumulatorja lahko uveljavite le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card in Porsche Group Card. Popust uveljavite tako, da ob plačilu predložite svojo kartico.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«.
 

Kdaj zamenjati akumulator?

Nemotena preskrba avtomobila z električno energijo je ključnega pomena za vašo udobno in varno vožnjo. Pri tem ne smemo pozabiti, da povprečna življenjska doba akumulatorjev ni tako dolga, kot smo morda mislili. Ta navadno znaša od tri do pet let. Če opazite, da so žarometi na vašem vozilu pričeli šibkeje žareti ali pa s težavo prižgete avtomobil, vam priporočamo, da svoj avto zapeljete na pooblaščeni servis, kjer bodo strokovnjaki preverili stanje vašega akumulatorja. Če se je ta iztrošil, vam ga bodo po potrebi tudi zamenjali.

Naročite svojo kartico ugodnosti