Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 

Blejski krog (ali dva)

Naredite vsaj kak krog po Bledu in njegovi okolici ali pa se zapeljite okoli jezera – ne glede na vašo izbiro, vas bo mlada in zagnana ekipa iz podjetja eBIKE TOUR opremila z vrhunskim električnim ali navadnim kolesom. Ugodnost vam je na voljo do 15. 10. 2022.

 

Pogoji uveljavljanja ugodnosti
15 % popust na najem električnih ali običajnih koles lahko izkoristijo vsi imetniki kartic ugodnosti Porsche Group Card ali imetniki mobilne aplikacije Porsche Group Card. Za koriščenje ugodnosti ob naročilu predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki je na voljo znotraj aplikacije Porsche Group Card, v zavihku »Profil.«

 

Bled je več kot Blejsko jezero
Najboljša električna kolesa znamke Haibike (na voljo jih je več kot 70) ter ekipa mladih zagnanih poznavalcev kolesarjenja in okoliških krajev vas vabijo na Bled. Skupaj z njimi ga boste doživeli na način, kot ga še ne poznate. Le streljaj od najbolj turističnih delov se namreč skrivajo prostrani travniki in polja ter čudovite vasice z urejenimi hišami. A ne skrbite, vaša pot se bo zaključila z vzponom na blejski grad in spustom do promenade ob jezeru. Izberete pa lahko tudi tematsko turo, ki vas bo popeljala po okoliških krajih z bogato kulturno dediščino čebelarstva. Ste za kaj bolj razigranega? Po samotnih cestah se lahko odpeljete na planoto Jelovico, kjer boste poiskali lovsko kočo na Taležu (razgledi na dolino in Karavanke so čudoviti, hrana pa prav tako), izlet pa zaključili z eko lovom z edinstvenim lesenim lokom in 3D tarčami. Mlečni izdelki pastirjev na slikovitih planinah pa vas bodo razvajali na terasi po Pokljuki, visoki kraški planoti na vzhodnem robu Triglavskega narodnega parka.

 

Več informacij

 

Naročite svojo kartico ugodnosti