Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nepozabno udobje tretjo noč brezplačno!

Svoj vikend ali proste dni lahko preživite v nekdanjem hotelu Jelovica, ki se je preimenoval v Bled Rose hotel in je leta 2019 doživel popolno estetsko osvežitev, ki vam nudi udobje razkošja ob kakršnem koli namenu obiska. Naj Bled Rose hotel postane vaša oaza udobja za nepozaben romantični, poslovni ali aktivni oddih na Bledu. V sodelovanju s hotelom Bled Rose smo vsem imetnikom kartic ugodnosti pripravili nepozabno ponudbo – brezplačno 3. nočitev z zajtrkom v dizajnerskem butičnem hotelu.

Podrobnosti ugodnosti:

Brezplačna 3. nočitev z zajtrkom v dizajnerskem butičnem hotelu:
- nočitev z zajtrkom v udobni 4* dvoposteljni sobi,
- razkošen zajtrk,
- neomejena uporaba bazena in večerno kopanje ob RGB lučeh,
- brezplačna uporaba omrežja Wi-Fi,
- brezplačno parkirišče.

Obvezna doplačila: turistična taksa (3,13 € na osebo na dan), prijavnina 1 € na osebo na prijavo).

Pogoji koriščenja ugodnosti

Brezplačno tretjo nočitev z zajtrkom lahko izkoristijo vsi imetniki kartic ugodnosti Porsche Group Card ali imetniki mobilne aplikacije Porsche Group Card. Za koriščenje popusta ob plačilu v Bled Rose hotelu predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki je na voljo znotraj mobilne aplikacije Porsche Group Card, v zavihku »Profil«. Ugodnost velja ob koriščenju 3-dnevnega najema sobe v hotelu Bled Rose na Bledu.

Bled Rose

Dopust na rajskem Bledu bo z BON-bončki* še slajši! Vas mika neokrnjena narava, prijetna ohladitev v jezeru, spokojnost in mir jezerske obale, počitek in luksuzna sprostitev v novem SPA centru dizajnerskega hotela, kjer smo udobje postavili na prvo mesto? Dobrodošli na počitnice v prenovljeni hotel Bledrose! Goste, ki bodo letos vsaj dve noči preživeli v hotelu Bled Rose in ob tem koristili turistične bone, bodo letos še dodatno razvajali in nagradili, da bo vaš dopust zares čaroben in nepozaben. Za vas so namreč pripravili dodatne brezplačne ugodnosti v obliki BON-bončkov*.

* Gostje lahko izberejo samo enega izmed BON-bončkov. Veljavnost BON-bončkov je do 31. 9. 2020

Več informacij

Naročite svojo kartico ugodnosti