Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poučna otroška zabava

Minicity je mesto, v katerem imajo otroci glavno besedo. V 40 tematskih kotičkih skozi igro spoznavajo različne poklice, v enem od njih pa je tudi Avtohiša, kjer lahko odkrivajo delovanje avtomobila ter polnjenje in vožnjo z elektirčnimi vozili. V mestu vam sedaj ponujamo ugodnejše tedensko ali dnevno varstvo, ekskluziven 15 % popust na nakup Božične krogle ter brezplačno tretjo uro zabave ob predhodno zakupljenih dveh urah. Ugodnosti lahko izkoristite do konca decembra 2021.

 

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

Ugodnejše tedensko ali dnevno varstvo, ekskluziven 15 % popust na nakup Božične krogle in brezplačno tretjo uro zabave lahko uveljavite le imetniki kartic ugodnosti Volkswagen Card in Porsche Group Card. Redna cena tedenskega počitniškega varstva znaša 149 EUR, s kartico pa vam je po novem na voljo za 99 EUR na otroka. Cena dnevnega varstva je za imetnike stalno znižana in znaša 29 EUR. Popust vam bo obračunan, če ob plačilu vstopnine predložite svojo kartico.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«.
 

Spoznavanje avtomobilov skozi igro

V otroškem mestu Minicity je eno od igralnic opremil Volkswagen. V Avtohiši se otroci prek didaktične igre pod vodstvom izkušenih animatorjev preizkušajo v vlogi mehanika, prodajalca ali kupca vozilu, obenem pa spoznavajo zgodovino avtomobilizma ter sestavo in delovanje vozil. Z uporabo pravih pripomočkov za servisiranje avtomobila otroci nezavedno krepijo logično mišljenje in koncentracijo, razvijajo fino motoriko in prostorsko predstavo, učijo pa se tudi sodelovanja in vožnje z električnim avtomobilom.

Naročite svojo kartico ugodnosti