Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 

Mali ovinek za odlične sladice
Za priboljšek, za obiske ali kar tako se ustavite v Park Žibert drive-inu na Celovški cesti 335 v Ljubljani. Izberite Tapravo pito, brownija ali sladico v lončku, pokažite kartico ugodnosti Porsche Group Card, s katero vam bodo priznali 15 % poletni popust na sladke dobrote in se razvajajte z okusnimi domačimi specialitetami iz najboljših sestavin. Ugodnost lahko izkoristite do konca avgusta.  

 

 

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

15 % popust na Taprave sladice lahko v Park Žibert drive-inu uveljavljate vsi imetniki kartic ugodnosti Porsche Group Card ali imetniki mobilne aplikacije Porsche Group Card. Ob naročilu predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki jo najdete v mobilni aplikaciji na zavihku »Profil«.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«.

 

Slastne jedi vse dni v tednu

V Parku Žibert drive-in ste dobrodošli vse dni v letu, tudi ob vikendih in praznikih. Poleg klasičnega drive-in naročanja hrane v avtomobilu vas vabijo tudi na prekrasen vrt, kjer si lahko njihove slastne domače dobrote in osvežilno pijačo privočite v prijetni senci kostanjev. V ponudbi Park Žibert drive-ina pa boste našli veliko več kot le burgerje – razvajajte se z okusnimi hot-dogi, hrustljavimi perutničkami in BBQ rebrci, krompirčki, čebulnimi obročki ter velikimi in malimi solatami. Pika na i dobre malice pa so sveže domače pite, sladice v lončku in druge sezonske poslastice za sladkosnede jedce.

Naročite svojo kartico ugodnosti