Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 

Moderen in igriv hotel v slovenski Istri

Iz izrazito industrijskega mesta se je Koper v zadnjih letih prelevil v trendovsko obmorsko destinacijo z vrhunsko kulinariko in butičnimi dizajnerskimi nastanitvami, kakršen je tudi prenovljeni hotel Grand Koper. V njem smo vam priskrbeli ugodnejše bivanje v superior sobi, ki obljublja, da vas bo očarala z udobjem in moderno opremo. Cena za dve noči in dve osebi znaša 340 EUR, vanjo pa sta vključena tudi brezplačna zajtrk in večerja s štirimi hodi (v vrednosti 80 EUR). Ugodnost lahko izkoristite do 31. decembra 2021.

Pogoji za uveljavljanje ugodnosti

Ugodnejšo ceno 340 EUR za dve nočitvi za dve osebi z brezplačnim zajtrkom in večerjo lahko uveljavljate le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card in Porsche Group Card. Popust vam bodo ob predložitvi kartice obračunali pri plačilu nastanitve. Turistična taksa se obračuna posebej in ni vključena v ceno. Rezervacijo je obvezno potrebno opraviti preko e-naslova booking@grandkoper.com. Zraven v prilogi priložite še dokazilo o članstvu v našem klubu: številko kartice oziroma kopijo kartice.

 

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«.
 

Vaše dobro počutje je na prvem mestu

Koper je zaradi svoje ugodne klime in lokacije na križišču poti iz Sredozemlja na celino poseljen že od antike. Svojo bogato zgodovinsko dediščino v zadnjih letih nadgrajuje s pridihom sodobnega utripa, v katerem ima prednost kakovost življenja. Pestra kulturna ponudba, živahni lokali z izvrstno kulinarično ponudbo ter ureditev mesta s parki in rekreativnimi površinami privabljajo goste iz Slovenije in tujine. Del tega trenda je tudi prenovljeni hotel Grand Koper, ki svojo ponudbo udobnih nastanitev dopolnjuje še z vrhunsko restavracijo, picerijo, kavarno in coworking prostori. V njem se dobro počutijo tako poslovni gosti, kot tudi pari, popotniki in družine.

Naročite svojo kartico ugodnosti