Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 

Sveža in zdrava malica je pomembna tudi na poti.

Ko se odpravljate na vašo poletno destinacijo ne pozabite, da je tudi postanek na poti zelo pomemben, da pridete varno do cilja. V vseh restavracijah Marché v Sloveniji lahko vsi popotniki Volkswagen Card ali Porsche Group Card izkoristite 10% popust na hrano in pijačo*. Za koriščenje popusta pred plačilom pokažite vašo kartico zvestobe.

Ali ste vedeli?

Marché vam že zjutraj postreže z odlično, sveže mleto kavo in še toplimi rogljički iz naravne pekarne Marché. Za osvežitev v vročih mesecih pa za vas dnevno pripravljajo sveže, z vitamini polne sokove in naravno limonado. V vseh restavracijah Marché hrano za vas pripravljajo pred vašimi očmi in uporabljajo izključno sveže sestavine lokalnih dobaviteljev. 

Več o ponudbi dobrot Marché si lahko ogledate tukaj.

Izkoristite dnevno sveže dobrote še danes!

* Vsi imetniki kartic zvestobe Volkswagen Card in Porsche Group Card lahko v vseh restavracijah Marché v Sloveniji 10 % popust izkoristite na: pijačo (kava, sokovi, …), rogljičke, sendviče, za katere uporabljajo kruh iz Marché naravne pekarne, domače sladice ali pa izberete nekaj iz bogate ponudbe toplih jedi na žlico, jedi z žara, izberete nekaj iz široke ponudbe zelenjavnih jedi in prilog, kot so testenine, rižote, zelenjavne pite ter si sestavite solato po svojem okusu. Popust ne velja na alkoholne pijače, tobak in tobačne izdelke ter izdelke, ki so že v akcijski ponudbi.

Naročite svojo kartico zvestobe