Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 

Nakupujte spletno in prihranite pri prevzemu

Da bi vi in vaši bližnji lahko čim bolj brezskrbno in varno nakupovali, smo vam v spletni trgovini Spar pripravili 11 % popust na osebni prevzem na Drive-In prevzemnem mestu ob nakupu nad 100 eurov. Popust v spletni trgovini velja do 31. 5. 2022 in ga lahko aktivirate le z vpisom promocijske kode, ki jo najdete v mobilni aplikaciji Porsche Group Card.


Nakup lahko opravite v spletni trgovini Spar online.

 

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

11 % popust na osebni prevzem na Drive-In prevzemnem mestu ob nakupu nad 100 eur lahko uveljavite le imetniki mobilne aplikacije Porsche Group Card. Popust se vam obračuna ob vpisu promocijske kode – v 2. koraku zaključka nakupa in ne velja na embalažo. Aktualni popusti se med seboj ne seštevajo.

 

PROMOCIJSKA KODA: 2046663000115

 

Do promocijske kode dostopate preko mobilne aplikacije PGC. Kako do kode?
1. Potrebuje svojo PGC kartico. Če jo še nimate, jo lahko pridobite “tukaj”.

2. Iz spletne trgovine Google Play ali App Store si prenesite in namestite aplikacijo Porsche Group Card.

3. Registrirajte se v aplikacijo in poiščite kodo ugodnosti.

 

Prva trgovina po izboru kupcev

Ste vedeli, da je v letu 2020 trgovina Spar postala prva trgovina po izboru kupcev? V njej lahko najdete širok nabor prehrambenih in tehničnih izdelkov, visokokakovostno-sveže pripravljeno hrano ter vrhunske bio in vege izdelke. Drznite si preizkusiti tudi Spar spletno trgovino, kjer vas čaka preprost video vodnik, ki vam bo olajšal nakup. V primerjavi s fizičnim nakupovanjem vam spletnatrgovina omogoča enostavno ponovitev naročila le z nekaj kliki, za osebni prevzem pa boste porabili manj kot 3 minute.

Naročite svojo kartico ugodnosti