Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 

Nakupujte spletno in prihranite pri prevzemu

Da bi vi in vaši bližnji lahko čim bolj brezskrbno in varno nakupovali, smo vam v spletni trgovini Spar pripravili 11 % popust na osebni prevzem na Drive-In prevzemnem mestu ob nakupu nad 100 eurov. Popust v spletni trgovini velja do 31. 12. 2021 in ga lahko aktivirate z vpisom promocijske kode.

 

Vaša koda za uveljavljanje popusta je: 2047206000111

Nakup lahko opravite v
spletni trgovini Spar online.

 

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

11 % popust na osebni prevzem na Drive-In prevzemnem mestu ob nakupu nad 100 eur lahko uveljavite le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card in Porsche Group Card. Popust se vam obračuna ob vpisu promocijske kode – v 2. koraku zaključka nakupa in ne velja na embalažo. Aktualni popusti se med seboj ne seštevajo.

 

Prva trgovina po izboru kupcev

Ste vedeli, da je v letu 2020 trgovina Spar postala prva trgovina po izboru kupcev? V njej lahko najdete širok nabor prehrambenih in tehničnih izdelkov, visokokakovostno-sveže pripravljeno hrano ter vrhunske bio in vege izdelke. Drznite si preizkusiti tudi Spar spletno trgovino, kjer vas čaka preprost video vodnik, ki vam bo olajšal nakup. V primerjavi s fizičnim nakupovanjem vam spletnatrgovina omogoča enostavno ponovitev naročila le z nekaj kliki, za osebni prevzem pa boste porabili manj kot 3 minute.

Naročite svojo kartico ugodnosti