Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 

Skočite iz vsakdana in izkoristite 20% popust

WOOP! je katapult, ki te vrže iz rutine in te spodbudi, da ob vsakem obisku premikaš svoje psihofizične meje. WOOP! te dvigne na nov nivo in te napolni s svobodo, energijo ter adrenalinom.

Izstopite iz rutine in izkoristite 20% popust na nakup vstopnice za obisk WOOP! Trampolin parka v Ljubljani. Ugodnost velja vse do 31. 10. 2020.

Skočite iz vsakdana in izkusite zabavo v zraku!

Pogoji koriščenja ugodnosti

20% popust lahko izkoristijo vsi imetniki kartic ugodnosti Porsche Group Card ali imetniki mobilne aplikacije Porsche Group Card. Za koriščenje popusta ob plačilu na blagajni WOOP! Trampolin parka predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki je na voljo znotraj mobilne aplikacije Porsche Group Card, v zavihku »Profil«. Popust ne velja na že znižane ugodnosti in se med seboj ne seštevajo.

WOOP! Trampolin park

WOOP! trampolin park je mnogo več kot dvorana s 102 trampolinoma in mnogimi zabavnimi športnimi aktivnostmi.

WOOP! je prostor, ki nudi varno zabavo za vso družino. V njem najde svoj dom vsakdo, ki potrebuje nekaj, kar ga bo dvignilo iz trdnih tal. Svojim obiskovalcem želimo nuditi nov način druženja, ki je aktiven, zabaven in omogoča osebnostno rast. Namenjen je tako tistim, ki bodo prvič skočili na trampolin, kot tistim, ki želijo nadgraditi svoje akrobatsko znanje. WOOP! je prav tako dom akrobatske skupine Dunking Devils, saj je v njem tudi PRO del – najbolje opremljena akrobatska dvorana v Sloveniji!

Več informacij

Naročite svojo kartico ugodnosti