Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 

Raziščite najlepše kotičke Kranjske Gore

Kranjska Gora in njena okolica ponujata obilo čudovitih poti za kolesarske izlete. Vse do konca poletja si lahko v Bike Kekec električno kolo izposodite 15 % ceneje in se z njim odpravite denimo v Tamar ali na Vršič.

Se vidimo v Kranjski Gori!

Pogoji koriščenja ugodnosti

15% popust na izposojo e-koles lahko izkoristijo vsi imetniki kartic ugodnosti Porsche Group Card ali imetniki mobilne aplikacije Porsche Group Card. Za koriščenje popusta ob plačilu v BIKE KEKEC KOLESARSKEM CENTRU predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki je na voljo znotraj mobilne aplikacije Porsche Group Card, v zavihku »Profil«. Popust ne velja na že znižane ugodnosti. Popusti se med seboj ne seštevajo.

Bike Kekec

Električno gorsko kolo je izvrstna izbira za raziskovanje najlepših kotičkov Kranjske Gore, saj se z njim lahko podate tako v čudovite okoliške vasice kot na zahtevnejše gorske in gozdne poti. Pri Bike Kekec si lahko gorsko električno kolo izposodite (na voljo so srednje in polno vzmetena, pa tudi otroška za od približno 8 let dalje) ter se na pot podate v lastni režiji ali pa se s pomočjo Bike Kekec odpravite na voden izlet, denimo na Vršič in Krnico, na Tromejo, v Tamar, v dolino Vrata in Krme ...

Bike Kekec najdete pri Okrepčevalnici Lačni Kekec, kjer se lahko po napornem kolesarjenju okrepčate, ob naročilu glavne jedi pa vam s kartico ugodnosti Porsche Group Card pripada tudi brezplačna sladica.

Več informacij

Naročite svojo kartico ugodnosti