Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 

Prejmite do 90 minut dobroimetja za parkiranje. Odslej tudi po celotni slovenski obali.

Da bo parkiranje enostavnejše, hitrejše in bolj priročno, vam program ugodnosti Porsche Group Card in EasyPark podarjata do 90 min dobroimetja za parkiranje v Sloveniji. Vse kar morate storiti je, da si prenesete mobilno aplikacijo Porsche Group Card, da prejmete promocijsko kodo za cenejše parkiranje Easy Park. Kodo lahko prevzamete vse do 28. 2. 2021.

Prenesite mobilno aplikacijo Porsche Group Card in prejmite promocijsko kodo!

Kako do mobilne aplikacije Porsche Group Card?

1. Iz spletne trgovine Google Play ali App Store prenesite in namestite aplikacijo Porsche Group Card.

2. Pridobite kartico ugodnosti, če je seveda še nimate.

3. Registrirajte se v aplikacijo.

4. Prejmite promocijsko kodo EasyPark.

Pogoji koriščenja ugodnosti

Promocijsko kodo lahko prejmejo vsi imetniki kartic ugodnosti Porsche Group Card, ki so hkrati tudi imetniki mobilne aplikacije Porsche Group Card. Koda je veljavna le v Sloveniji, na voljo pa je za vse uporabnike mobilne aplikacije EasyPark, s telefonsko številko slovenskega operaterja mobilnih storitev. Število promocijskih kod je omejeno. Prejeta koda je namenjena za promocijo mobilne aplikacije EasyPark in Porsche Group Card, zato je ni mogoče zamenjati za gotovino ali drugo obliko plačila. Koda je veljavna 90 dni od dneva prevzema. Kodo lahko prevzamete vse do 28. 2. 2021.

Spoznajte Easy Park

Da bo parkiranje enostavnejše, hitrejše in bolj priročno, uporabite EasyPark mobilno aplikacijo. Pozabite na denar, kreditne kartice in parkirne listke. Z uporabo mobilne aplikacije prihranite čas in denar. Aplikacija vam omogoča enostavno parkiranje v 20 slovenskih mestih in po 19 evropskih državah. Po novem lahko EasyPark aplikacijo uporabite za parkiranje tudi po vsej slovenski obali: Piran, Portorož, Fiesa, Lucija, Strunjan, Seča, Izola, Sežana, Koper in Ankaran. Pridružite se milijonom zadovoljnih uporabnikov in načrtujte vašo parkirnino z uporabo EasyPark mobilne aplikacije doma ali na potovanju po Evropi.     

Preberi več >

Naročite svojo kartico ugodnosti