Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Delite ugodnost
 
 
 
 

Le za kratek čas lahko izkoristite 20% popusta na ponudbo hrane in pijače* v vseh restavracijah Marché v Sloveniji. Ugodnost je na voljo med 20. in 31. 12. 2019. Za koriščenje popusta pred plačilom pokažite vašo kartico ugodnosti ali digitalno kartico v mobilni aplikaciji Porsche Group Card. Najdete jo znotraj svojega Profila.

Še niste prenesli mobilne aplikacije PGC? Opravite prenos na spodnjih povezavah:

Praznično obarvani Marché

Pridite in okusite sadne vroče napitke, ki jih je Marché pripravil v prazničnem času. Na voljo so kremni jabolčni punč z vanilijevim sirupom, vroč zimski punč z okusnim medenjakovim sirupom in pomarančni čaj s svežo pomarančo in ingverjem.

Ne spreglejte pa tudi letošnjih novosti:

- Božična čokoladna torta,
- sok pomaranče in granatnega jabolka,
- božični muffin.

Si tudi vi želite letos podariti nekaj čisto posebnega?

Podarite slastno domače darilo, ki vam ga pripravijo v restavracijah Marché. Okusne domače piškote, ki se stopijo v ustih, vam zapakirajo v lično darilo. Ni pravih praznikov brez vonja po domačih piškotih.

Več o ponudbi dobrot Marché si lahko ogledate tukaj.

Izkoristite praznično ponudbo še danes!

* Vsi imetniki kartic zvestobe lahko v vseh restavracijah Marché v Sloveniji 20 % popust izkoristite na: praznično ponudbo, pijačo (kava, sokovi, …), rogljičke, sendviče, za katere uporabljajo kruh iz Marché naravne pekarne, domače sladice ali pa izberete nekaj iz bogate ponudbe toplih jedi na žlico, jedi z žara, izberete nekaj iz široke ponudbe zelenjavnih jedi in prilog, kot so testenine, rižote, zelenjavne pite ter si sestavite solato po svojem okusu. Popust ne velja na alkoholne pijače, tobak in tobačne izdelke ter izdelke, ki so že v akcijski ponudbi.

Naročite svojo kartico ugodnosti