Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Posladkajte si poletje z brezplačno sladico

Kranjska Gora je pozimi družinski smučarski raj, poleti pa zatočišče pred vročino, kjer lahko uživate v številnih dejavnostih na prostem. A ne pozabite na počitek in okrepčilo! Privoščite si kaj dobrega v prijetnem ambientu Okrepčevalnice Lačni Kekec. Tam vam bodo ob naročilu glavne jedi vse do 31. 8. brezplačno postregli tudi sladico.

Naj bo vaš obisk Kranjske Gore resnično užitek za vse čute!

Pogoji koriščenja ugodnosti

Brezplačno sladico lahko ob naročilu glavne jedi izkoristijo vsi imetniki kartic ugodnosti Porsche Group Card ali imetniki mobilne aplikacije Porsche Group Card. Za koriščenje ugodnosti ob naročilu predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki je na voljo znotraj aplikacije Porsche Group Card, v zavitku »Profil«.

Okrepčevalnica Lačni Kekec

Lačnega Kekca boste našli ob vznožju kranjskogorskega smučišča, takoj pod sedežnico Kekec. V prijetnem alpskem ambientu z izjemnimi razgledi ponujajo lokalno in domačo hrano, od jedi na žlico do hamburgerjev, rateških krapov z domačimi ocvirki, suhih mesnin iz Brd, lokalnih mlečnih izdelkov kmetije s Srednjega Vrha, odličnih dobrot z Bedančevega žara na oglje in, seveda, izvrstnih sladic.

Lačni Kekec z veseljem pričakuje tako pohodnike kot kolesarje, ki potrebujejo okrepčilo, pa naj gre za hrano ali pijačo. Najmlajši obiskovalci Kranjske Gore in njihovi starši se boste razveselili mini lesene hiške, mini nogometnega igrišča, predvsem pa dejstva, da ste lahko brez skrbi, medtem ko se otroci igrajo na terasi in travniku, saj v bližini ni prometne ceste.

Parkirišče je poleti brezplačno.

Če si boste zaželeli raziskovanja Kranjske Gore in njene slikovite okolice  s kolesom, pa si lahko v neposredni bližini v Bike Kekec izposodite električno kolo s 15 % popustom. 

Več informacij

 

Naročite svojo kartico ugodnosti