Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 

Osvežite si dan z brezplačno ledeno kavo

Neprecenljiva osvežitev na poti - ledena kava VIVA vas bo navdušila ob postanku na bencinskem servisu ali poživela vaš dan na poti. Osvežite si dan tudi vi z brezplačno ledeno kavo VIVA Caffé Latte, ki jo lahko kot imetnik kartice ugodnosti prevzamete na vseh bencinskih servisih OMV po Sloveniji. Brezplačno ledeno kavo lahko prevzamete s kodo, ki smo vam jo posredovali s SMS sporočilom.

Osvežite si svoj dan!

Pogoji koriščenja ugodnosti

Brezplačno ledeno kavo VIVA Caffé Latte lahko prevzamete vsi imetniki kartic ugodnosti Porsche Group Card ali imetniki mobilne aplikacije Porsche Group Card in sicer do 30. 9. 2020. Za prevzem brezplačne ledene kave na blagajni pokažite enkratno kodo, ki ste jo prejeli v SMS sporočilu, kodo pa lahko unovčite enkrat za eno ledeno kavo VIVA Caffé Latte.

Ledena kava VIVA Caffé Latte

Kava je rezultat ravno pravšnje kombinacije mleka najvišje kakovosti in kave vrste Arabica, ki vas bo navdušila s polnim okusom za poživitev vašega vsakdana. Obenem ledena kava VIVA ne vsebuje umetnih arom ali konzervansov, s čimer zagotavlja največje zadovoljstvo ob zaužitju. 250g plastenka z možnostjo zatesnitve je priročna tako za na pot kot tudi za osvežitev na samem bencinskem servisu.

Z ledeno kavo VIVA na enem mestu združite udobje, užitek in vrhunsko kakovost.

Več informacij

Naročite svojo kartico ugodnosti