Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Delite ugodnost
 

Postanite varnejši voznik

K zmanjšanju velikega števila nesreč na cestah pomembno prispevata ozaveščanje o prometni kulturi in aktivno vplivanje na zmanjšanje hitrosti voznikov. Zato Zavarovalnica Triglav vsem imetnikom kartic zvestobe nudi priložnost, da postanete varnejši voznik in izpopolnite svoje avtomobilske veščine.

Sodelujte v nagradni igri, kjer bomo 15 srečnežem podarili intenzivni tečaj v centru varne vožnje na Vranskem*. Nagradna igra bo potekala med 10. in 25. oktobrom 2019.

Izpolnite prijavni obrazec in sodelujte v nagradnem žrebanju tukaj.

* Intenzivni tečaj varne vožnje na poligonu je sestavljen iz teoretičnega in praktičnega dela, ki ga udeleženci izvajajo z lastnimi vozili.

Več o novostih in ugodnostih Zavarovalnice Triglav lahko preberete tukaj.

 Nasvete za večjo varnost v prometu najdete tukaj.


Pri vožnji ni prostora ne za bližnjice ne za površnost, kaj šele za nestrpnost in agresijo.

Tiste dejavnike, na katere lahko vplivate, je treba čim prej in čim bolj natančno odstraniti iz (prometne) enačbe. Šele potem lahko rečete, da ste naredili vse, kar je v vaši moči, da bi bila vožnja čim bolj varna – za vas ter za druge udeležence v prometu. 

K zmanjšanju velikega števila nesreč na cestah pomembno prispevata ozaveščanje o prometni kulturi in aktivno vplivanje na zmanjšanje hitrosti voznikov.   Zato Zavarovalnica Triglav vsem imetnikom kartic zvestobe nudi priložnost, da postanete varnejši voznik in izpopolnite svoje avtomobilske veščine.

Preberite več >

 

Naročite svojo kartico ugodnosti