Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 

Poučen izlet pod gladino morja

Izlet na slovensko obalo je vedno dobra ideja, še posebej, če je vanj vključen tudi obisk Akvarija Piran, ki se ponaša z več kot 140 vrstami morskih organizmov. Imetnikom kartice ugodnosti Porsche Group Card smo priskrbeli 20 % popust ob nakupu navadne vstopnice in 10 % popust ob nakupu družinske karte. Ponudbo lahko izkoristite do 30. septembra 2021. Za uveljavljanje popusta ob plačilu predložite kartico ugodnosti Porsche Group Card.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti 

Popusta v vrednosti 20 % na navadno vstopnico in 10 % na družinsko karto za ogled Akvarija Piran lahko uveljavite le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card in Porsche Group Card. Popust se obračuna ob plačilu. 

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«

Spoznajte raznoliko življenje severnega Jadranskega morja

Akvarij Piran je že več kot petdeset let del Ville Piranesi ob starem mandraču, kjer domuje več kot 140 različnih morskih vrst. Poleg bazenov in akvarijev z različnimi ribami in drugimi živalmi, si lahko ogledate tudi fotografske razstave z morsko tematiko in arheološke ostanke cerkvice sv. Nikolaja, zavetnika mornarjev iz 11. stoletja, ki so vidni pod steklenim podom. Če bi radi Akvarij doživeli tudi z druge plati, se lahko za dve uri priključite ekipi oskrbnikov, jim pomagate pri hranjenju rib, obenem pa podrobneje spoznate navade njihovih varovancev.

Naročite svojo kartico ugodnosti