Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spoznajte dolino smaragdne lepotice Soče

Vas mika, da bi tudi vi stali na veslaški deski? Želite izpopolniti svojo veslaško tehniko? Odpravite se v dolino reke Soče, ki je odlično izhodišče za začetnike, izkušene veslače in tiste vmes. Za vse, ki se boste do 30. septembra odpravili v Bovec smo pripravili 15 % popust na najem SUPov BOVEC SUP in 10 % na vodene izlete s SUPom. Svoj SUP ali svoje mesto na izletu s SUPom si lahko zagotovite preko obrazca na dnu spletne strani Bovec PaddleBoarding, na telefonski številki: +386 31 347 153 ali na elektronskem naslovu: bovecpaddleboarding@gmail.com.

Pogoji uveljavitve ugodnosti

15 % popust ob najemu SUPov BOVEC SUP ali 10 % popust na skupinske izlete s SUPom lahko uveljavite vsi imetniki kartic ugodnosti Porsche Group Card ali imetniki mobilne aplikacije Porsche Group Card. SUP je potrebno rezervirati vsaj dan prej. Pri koriščenju popusta na spletni strani ali preko elektronskega naslova zraven pripišite številko svoje kartice Porsche Group Card, pri rezervacijah preko telefonskega klica pa je dovolj, če jo navedete.

 

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«

 

Priljubljena aktivnost širom sveta

Supanje osvaja srca tako strastnih ljubiteljev športa kot tistih malo manj. Kje tiči skrivnost te vodne aktivnosti? Odgovor je preprost - gre za rekreacijo, ki ne pozna telesnih ali starostnih omejitev. Tudi začetki so enostavni, zato se supanja lahko loti vsakdo, ki si želi, pri tem pa lahko uživa v pogledu na neokrnjeno naravo Julijskih Alp. Popestrite si počitnice. Odpravite se na avanturo, kjer boste spoznali vse skrite kotičke, kje lahko uživate v tem prelepem športu.

Naročite svojo kartico ugodnosti