Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 

Posebna jesenska ponudba Marché

Lačni na poti? Za imetnike kartic ugodnosti so v vseh restavracijah Marché v Sloveniji pripravili posebno jesensko ponudbo:
- Topli napitek + rogljiček za 2,80 EUR
- Sendvič + sveži pomarančni sok ali mešani sok 0,25l za 6,50 EUR
- 20% popust na pico meseca REAL ITALY / PIZZA ITALIJANSKA v Marche Mövenpick Maribor

V restavracijah Marché v Sloveniji lahko s kartico ugodnosti Porsche Group Card  izkoristite posebno jesensko ponudbo. Za koriščenje popusta pred plačilom pokažite vašo kartico ugodnosti ali digitalno kartico v mobilni aplikaciji Porsche Group Card. Najdete jo znotraj svojega Profila.

Za lepši dan

Marché vam že zjutraj postreže z odlično, sveže mleto kavo, svežimi sendviči in še toplimi rogljički iz naravne pekarne Marché. Za osvežitev pa za vas dnevno pripravljajo sveže, z vitamini polne sokove in naravno limonado. V vseh restavracijah Marché hrano za vas pripravljajo pred vašimi očmi in uporabljajo izključno sveže sestavine lokalnih obaviteljev.  Poleg jesenske ponudbe lahko s kartico ugodnosti izkoristite tudi stalni 10-odstotni popusta na hrano in pijačo (več informacij).

Več o ponudbi dobrot Marché si lahko ogledate tukaj.

Izkoristite dnevno sveže dobrote še danes!

* Vsi imetniki kartice ugodnosti Volkswagen Card in Porsche Group Card lahko v vseh restavracijah Marché v Sloveniji 10 % popust izkoristite na: pijačo (kava, sokovi, …), rogljičke, sendviče, za katere uporabljajo kruh iz Marché naravne pekarne, domače sladice ali pa izberete nekaj iz bogate ponudbe toplih jedi na žlico, jedi z žara, izberete nekaj iz široke ponudbe zelenjavnih jedi in prilog, kot so testenine, rižote, zelenjavne pite ter si sestavite solato po svojem okusu. Popust ne velja na alkoholne pijače, tobak in tobačne izdelke ter izdelke, ki so že v akcijski ponudbi.

Naročite svojo kartico ugodnosti