Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 

Blejski krog (ali dva)

Naredite vsaj kak krog po Bledu in njegovi okolici ali pa se zapeljite okoli jezera – karkoli boste izbrali, v podjetju eBIKE TOUR vas bo mlada in zagnana ekipa opremila z vrhunskim električnim kolesom in vas po želji tudi spremljala na katerega od zanimivih organiziranih izletov.

Pogoji koriščenja ugodnosti

15 % popusta pri najemu e-koles ter 20 % popusta pri vodenih kolesarskih izletih z električnimi kolesi lahko izkoristijo vsi imetniki kartic ugodnosti Porsche Group Card ali imetniki mobilne aplikacije Porsche Group Card. Za koriščenje ugodnosti ob naročilu predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki je na voljo znotraj aplikacije Porsche Group Card, v zavitku »Profil«.

Bled je več kot Blejsko jezero

Najboljša električna kolesa znamke Haibike (prek 70 jih je na voljo) ter ekipa mladih zagnanih poznavalcev kolesarjenja in teh krajev vas vabijo na Bled. Odkrijte ga skupaj z njimi in doživeli boste Bled, kot ga še ne poznate.

Le streljaj od najbolj turističnih delov se namreč skrivajo prostrani travniki in polja ter čudovite vasice z urejenimi hišami. A ne skrbite, vaša pot se bo zaključila z vzponom na blejski grad in spustom do promenade ob jezeru. Izberete pa lahko tudi tematsko turo, ki vas bo popeljala po okoliških krajih z bogato kulturno dediščino čebelarstva.

Ste za kaj bolj razgibanega? Po samotnih cestah se lahko odpeljete na planoto Jelovico, kjer boste poiskali lovsko kočo na Taležu (razgledi na dolino in Karavanke so čudoviti, hrana pa prav tako), izlet pa zaključili z eko lovom z edinstvenim lesenim lokom in 3D tarčami.

Mlečni izdelki pastirjev na slikovitih planinah pa vas bodo razvajali na trasi po Pokljuki, visoki kraški planoti na vzhodnem robu Triglavskega narodnega parka.

Več informacij

Naročite svojo kartico ugodnosti