Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 

Okusite Prekmurje

Informacijsko - kulinarični center Hranilnica prekmurskih dobrot v Murski Soboti se nahaja v najlepši secesijski stavbi v Pomurju. Tja so domači in tuji gostje vabljeni na osvežitev z domačimi sokovi ter na pokušnjo tradicionalne certificirane Prekmurske gibanice ter ostalih dobrot.

In ker je kraje ob Muri tako lepo raziskovati s kolesi, si lahko kolo izposodite tudi Regijskem TIC-u Expano – in to kar 50 % ceneje.

Pogoji koriščenja ugodnosti

30 % popusta na vse sokove v Hranilnici prekmurskih dobrot in 50 % popusta pri izposoji koles v Regijskem TIC-u Expano lahko izkoristijo vsi imetniki kartic ugodnosti Porsche Group Card ali imetniki mobilne aplikacije Porsche Group Card. Za koriščenje ugodnosti pokažite svojo kartico ugodnosti oziroma digitalno kartico ugodnosti, ki je na voljo znotraj mobilne aplikacije Porsche Group Card, v zavihku »Profil«. Popusti se med seboj ne seštevajo.

Slastni spominki

V trgovinici je mogoče kupiti domače izdelke lokalnih pridelovalcev in predelovalcev. Tako lahko iz Hranilnice prekmurskih dobrot domov prinesete tako sladke dobrote iz lokalnih čokoladnic kot suhomesnate izdelke, namaze, seveda pa tudi bučno olje ne sme manjkati.

Več informacij

Naročite svojo kartico ugodnosti