Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oddih v oazi udobja na Bledu

Če prisegate na aktivne počitnice ali pa bi si radi privoščili umirjen oddih, boste v dizajnerskem hotelu Bled Rose našli udobje z očarljivim retro pridihom nekdanjega hotela Jelovica. Ker vam privoščimo razvajanje ob prelepem alpskem jezeru, smo za vas pripravili stalno ugodnost: 15 % popust na nastanitev v hotelu Bled Rose po veljavnem ceniku.

Za koriščenje popusta ob plačilu nastanitve v hotelu Bled Rose predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki jo najdete na zavihku Profil mobilne aplikacije Porsche Group Card.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

15 % popust na nastanitev v Bled Rose Hotelu po veljavnem ceniku lahko uveljavite le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card in Porsche Group Card. Popust vam bo obračunan ob plačilu nastanitve s predložitvijo kartice ugodnosti ali digitalne kartice ugodnosti.

Poleg cene nastanitve vam bosta obračunani še obvezni plačili turistične takse (3,13 EUR za odraslo osebo in 1,56 EUR za otroke od 7. do 18. leta starosti) in prijavnina (1 EUR), za kateri ni možno uveljavljati ugodnosti.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«

Aktivnosti na Bledu in bližnji okolici

Blejsko jezero je s svojim otokom in gradom, ki se dviga strmo nad njim, zagotovo najbolj znana in priljubljena slovenska znamenitost. Njegove naravne lepote so tudi neizčrpen vir navdiha za vse ljubitelje rekreacije in razburljivih doživetij. Nekaj idej, kako preživeti oddih na Bledu vam predstavljamo v članku na naši spletni strani, kjer si lahko ogledate tudi aktualne ugodnosti za imetnike PGC kartic ugodnosti.

Naročite svojo kartico ugodnosti