Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zdrava prehrana z lokalnih kmetij

Z uživanjem skrbno pridelane lokalne hrane delamo dobro za svoje zdravje in okolje, poleg tega pa podpiramo tudi marljive pridelovalce iz našega bližnjega okolja. Zato smo vam zagotovili 10 % popust v spletni trgovini Gajbica.si, ki velja do 31. 10. 2021. Za uveljavljanje popusta pri naročilu navedite promocijsko kodo.

Vaša koda za uveljavljanje popusta je: PGC10
 
Nakup lahko opravite v spletni trgovini gajbica.si
 

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

10 % popust ob spletnem naročilu na spletni strani Gajbica.si lahko s promocijsko kodo PGC10 uveljavite le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card in Porsche Group Card. Popust vam bo obračunan, če boste ob uporabi kode v komentar naročila zapisali še številko svoje kartice.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«

 
Zdrava prehrana in zdravo okolje

Z nakupovanjem živil pri lokalnih pridelovalcih imamo boljši vpogled v način pridelave, kar navadno pomeni tudi boljše zagotovilo, da je hrana res pridelana v skladu s smernicami zdrave prehrane. Spletna trgovina Gajbica.si sodeluje z več kot 30 kmetijami ter ponudniki sadja in zelenjave iz vseh koncev Slovenije. Z njihovimi gajbicami, ki vam jih dostavijo na dom ali v pisarno, pa prihranite veliko časa za nakupovanje, si zagotovite odlična živila brez odvečne embalaže in hkrati s krajšo transportno potjo zmanjšate ogljični odtis.  

Naročite svojo kartico ugodnosti