Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 

Sprostitev in zabava na enem mestu

Osupljive lepote Blejskega jezera vas vabijo, da raziščete njegovo zeleno gladino, ob tem pa se lahko istočasno še rekreirate in zabavate. V ta namen smo vam v sodelovanju s čolnarno pri Vili Bled pripravili poseben 15 % popust ob najemu lesenega čolnička, ki ga lahko izkoristite do 15. 10. 2022.

 

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

15 % popust ob najemu lesenega čolnička v čolnarni pri Vili Bled lahko uveljavljate le imetniki kartic ugodnosti Volkswagen Card in Porsche Group Card. Ugodnost je veljavna le, če ob plačilu opravljene storitve pokažete vašo kartico ugodnosti v fizični obliki ali mobilni aplikaciji.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo tukaj

 

Biser Gorenjske 

Blejsko jezero s svojo lepoto kraljuje med naravnimi in kulturnimi znamenitostmi Slovenije. O tem priča veliko število domačih in tujih obiskovalcev, ki ga prihajajo občudovat vsako leto. Hkrati je tudi raj za rekreativce, ki se radi sprehajajo, tečejo, kolesarijo, planinarijo, plavajo in veslajo. Čudovito jezero med vršaci Julijskih Alp je tudi dom edinega slovenskega otoka, na katerem stoji baročna cerkev Marijinega vnebovzetja. Do nje vodi 99 kamnitih stopnic, tiste, ki jih premaga, pa na vrhu čaka nagrada. Če v stolpiču pozvonijo na zvonec, se jim bo izpolnila skrita želja.  

Naročite svojo kartico ugodnosti