Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Z zaščito oči je vožnja varnejša

Pred poletnim soncem, ki voznike tako rado zaslepi z bleščanjem, se zaščitite s kakovostnimi sončnimi očali. Preprečila bodo naprezanje vaših oči in vam omogočila jasen pogled na cesto. Zato smo vam v sodelovanju z Optiko Zajec omogočili dodatni 5% popust na vsa sončna očala iz njihove *POLETNE AKCIJE. Popust velja do 31. avgusta 2021, izkoristite pa ga lahko v poslovalnici Optike Zajec v Ljubljani ali v njihovi spletni trgovini. Za uveljavljanje ugodnosti ob nakupu navedite promocijsko kodo.

*POLETNA AKCIJA: 20% popust na sončna očala.

Vaša koda za uveljavljanje popusta je: PGC-ZAJEC5

Ponudbo in nakup lahko opravite v spletni trgovini Optike Zajec ali v njihovi poslovalnici v Ljubljani.

Pogoji koriščenja ugodnosti

Dodatni 5 % popust za nakup sončnih očal lahko izkoristite le imetniki kartice ugodnosti Volkswagen Card, Porsche Group Card ali imetniki mobilne aplikacije Porsche Group Card. Za koriščenje popusta v poslovalnici Optike Zajec ob plačilu predložite kartico ugodnosti Volkswagen Card, Porsche Group Card ali digitalno kartico, ki je na voljo v mobilni aplikaciji Porsche Group Card v zavihku "Profil". Ob plačilu v spletni trgovini pa za uveljavljanje popusta navedite kodo PGC-ZAJEC5. Dodatni 5 % popust velja le na izdelke iz njihove POLETNE AKCIJE (20% popust na vsa sončna očala).

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Želim svojo kartico.

Sončna očala za voznike

Nizko sonce veliko voznikov moti pri vožnji, zato je dobro v avtomobilu vedno imeti pri roki sončna očala. Vaše oči bodo bolj spočite, vožnja pa varnejša, tudi če sicer dobro vidite. Za vožnjo so najprimernejša sončna očala s širokimi lečami za čim večje vidno polje. Optiki pa priporočajo tudi izbiro polaroidnih leč, ki zmanjšajo bleščanje sonca, dežja, luči ostalih udeležencev v prometu ter prometne signalizacije, hkrati pa vam nudijo tudi UV zaščito.

Naročite svojo kartico ugodnosti