Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 

V šolo in službo z novimi očali

Jesen prinaša s seboj nove službene in šolske izzive, s tem pa tudi več dela z elektronskimi napravami, ki občutno obremenjujejo vaše oči. Da bi bili nanje čim bolje pripravljeni, smo vam v mesecu septembru omogočili prijavo na brezplačno kontrolo vida v Optiki Zajec in 20 % popust ob nakupu dioptrijskih očal iz njihove ponudbe.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

Brezplačno kontrolo vida in 20 % popust pri nakupu dioptrijskih očal lahko uveljavljajo le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card in Porsche Group Card. Prijavo na brezplačno kontrolo vida lahko opravite na spletni strani Optika Zajec, kjer lahko izberete datum in uro pregleda. Popust ob nakupu dioptrijskih očal pa lahko uveljavljate le v poslovalnici. Upoštevali ga bodo pri plačilu, če jim boste predložili kartico ali povedali njeno številko.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«.

V skrbnih rokah vrhunskih optikov 

Zdrav vid znatno vpliva na kakovost življenja, saj nam polega vsakdanjih opravil olajša tudi delovne in šolske obveznosti ter zagotavlja varnost pri udeležbi v prometu. Zato je pomembno, da redno preverjamo, ali nam oči dobro služijo in si zagotovimo primerna očala za morebitne korekcije vida. V Optiki Zajec boste deležni vrhunske obravnave visoko usposobljenih specialistov, oftalmologov in optometristov, ki bodo vaš pregled oči opravili natančno in strokovno, nato pa vam bodo pomagali izbrati tudi primerna korekcijska očala, s katerimi se boste dobro počutili.

Naročite svojo kartico ugodnosti