Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 

Raziskujte Pomorje s kolesi

Čar narave in kulturnih posebnosti ob reki Muri boste najbolje izkusili s kolesarskim potepanjem po ravnici, ki jo obdaja, zato smo vam v informacijsko-kulinaričnem centru Hranilnica prekmurskih dobrot v Murski Soboti priskrbeli 50 % popust na izposojo koles. Uveljavite ga lahko tudi pri plačilu kave in domačih sokov. Ponudba velja do 31. avgusta 2021 ob plačilu s kartico ugodnosti Volkswagen Card.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

50 % popust na izposojo koles v informacijsko-kulinaričnem centru Hranilnica prekmurskih dobrot v Murski Soboti lahko uveljavite le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card in Porsche Group Card. Popust vam bo obračunan ob plačilu.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«

Okusite Prekmurje

Informacijsko-kulinarični center Hranilnica prekmurskih dobrot se nahaja v najlepši secesijski stavbi v Pomurju v samem središču Murske Sobote. Poleg izposoje koles se tam lahko osvežite in okrepčate z domačimi sokovi, kosom tradicionalne certificirane Prekmurske gibanice in vrsto drugih dobrot. V trgovinici lahko kupite tudi domače izdelke lokalnih pridelovalcev in predelovalcev - sladke dobrote iz lokalnih čokoladnic ter suhomesnate izdelke in namaze, seveda pa ne sme manjkati tudi bučno olje.

Naročite svojo kartico ugodnosti