Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pod vodstvom izkušene magistrice kinezioterapije in licencirane inštruktorice pilatesa Katje Plaskan oblikujte svoje telo, mu povrnite formo ali pa ga obnovite po poškodbah in operacijah hrbtenice. Izkoristite 10 % popust (oziroma eno brezplačno uro ob nakupu desetih) pri storitvah:

- športne masaže s trigger point terapijo, 
- vodeni vadbi pilatesa na napravah, 
- gibalni terapiji za korekcijo telesne drže, miofascialnih vadbah ter obravnavi po poškodbah na hrbetnici.

V ponudbi KinPil je vključena tudi brezplačna vstopnina v Studio GYM24, kjer se izvajajo vadbe. Ugodnost lahko izkoristite do 31. decembra 2021.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti 

10 % popust na storitve KinPil, ki vključujejo tudi brezplačno vstopnico v Studio GYM24 lahko uveljavljate le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card in Porsche Group Card. Storitve, na katere lahko uveljavljate popust, so: športna masaža s trigger point terapijo, pilates na napravah ter gibalna terapija, ki vključuje korekcijo telesne drže, miofasicialno vadbo ter obravnavo po poškodbah in operaciji hrbtenice. Za uveljavljanje ugodnosti ob plačilu storitev pokažite kartico ugodnosti PGC.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«.

 

Pilates za utrjen gibalni sistem

Bolečine in okvare gibalnega sistema in hrbtenice so nekaj običajnega v poklicih, kjer veliko časa sedimo. S pravilno vadbo in masažo lahko telesu pomagamo k večji gibljivosti in boljši regeneraciji. Pilates je celostna telesna vadba, s katero krepimo tudi najmanjše in težje dostopne mišice, ki naše telo pravilno držijo pokonci, zato je zelo priporočljiva ravno ljudem s sedečimi poklici.

Naročite svojo kartico ugodnosti