Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Izkoristite ekskluzivno ponudbo!

Svoj vikend ali proste dni lahko preživite v nekdanjem hotelu Jelovica, ki se je preimenoval v Bled Rose hotel in je leta 2019 doživel popolno estetsko osvežitev, ki vam nudi udobje razkošja ob kakršnem koli namenu obiska. Naj Bled Rose hotel postane vaša oaza udobja za nepozaben romantični, poslovni ali aktivni oddih na Bledu. V sodelovanju s hotelom Bled Rose smo vsem imetnikom kartic ugodnosti pripravili nepozabno ponudbo – 15 % popust na ekskluzivno Bled Rose ponudbo in 4-urni najem e-skuterja.

Podrobnosti ugodnosti:

15 % popust na ekskluzivno Bled Rose ponudbo in enkraten 4-urni najem e-skuterja:
- 1 x nočitev v udobni in moderni dvoposteljni sobi,
- 1 x razkošen in okusen zajtrk,
- brezplačna uporaba omrežja Wi-Fi,
- brezplačno parkirišče,
- uporaba ogrevanega notranjega bazena z masažnimi šobami in RGB osvetlitvijo, sprostitev na čudoviti hotelski plaži, obdani z razkošnim drevjem, zunanji jacuzzi in moderen fitnes,
- brezplačna nadgradnja v tip sobe višje kategorije*,
- 4-urni najem e-skuterja**.

Skupaj: 174 € (na sobo, na noč).

Obvezna doplačila: turistična taksa (3,13 € na osebo na dan), prijavnina 1 € na osebo na prijavo).

* Brezplačna nadgradnja v tip višje kategorije je odvisen od razpoložljivosti.
** 4-urni najem e-skuterja je v času bivanja možen le enkrat.

Pogoji koriščenja ugodnosti

15 % popust na ekskluzivno ponudbo hotela Bled Rose lahko izkoristijo vsi imetniki kartic ugodnosti Porsche Group Card ali imetniki mobilne aplikacije Porsche Group Card. Za koriščenje popusta ob plačilu v Bled Rose hotelu predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki je na voljo znotraj mobilne aplikacije Porsche Group Card, v zavihku »Profil«.

Bled Rose

Dopust na rajskem Bledu bo z BON-bončki* še slajši! Vas mika neokrnjena narava, prijetna ohladitev v jezeru, spokojnost in mir jezerske obale, počitek in luksuzna sprostitev v novem SPA centru dizajnerskega hotela, kjer smo udobje postavili na prvo mesto? Dobrodošli na počitnice v prenovljeni hotel Bledrose! Goste, ki bodo letos vsaj dve noči preživeli v hotelu Bled Rose in ob tem koristili turistične bone, bodo letos še dodatno razvajali in nagradili, da bo vaš dopust zares čaroben in nepozaben. Za vas so namreč pripravili dodatne brezplačne ugodnosti v obliki BON-bončkov*.

* Gostje lahko izberejo samo enega izmed BON-bončkov. Veljavnost BON-bončkov je do 31. 9. 2020.

Več informacij

Naročite svojo kartico ugodnosti