Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sladke sanje, tudi ko niste doma

Ne tvegajte neprespanih noči na težko pričakovanem dopustu zaradi neprimernega ležišča vašega malčka. Ker nikoli ne veste, kaj vas bo pričakalo pri ponudniku nastanitve, vzemite kvalitetno prenosno posteljico kar s sabo. Vse do septembra lahko pri nakupu v trgovini Mali zakladi izkoristite 20 % popust.

Pogoji koriščenja ugodnosti

20 % popust pri nakupu prenosljive posteljice/stajice lahko izkoristijo vsi imetniki kartic ugodnosti Porsche Group Card ali imetniki mobilne aplikacije Porsche Group Card. Za koriščenje popusta v spletni trgovini MALI ZAKLADI ali v njihovi ljubljanski poslovalnici vnesite promocijsko kodo oziroma pokažite svojo  kartico ugodnosti oziroma digitalno kartico ugodnosti, ki je na voljo znotraj mobilne aplikacije Porsche Group Card, v zavihku »Profil«. Popusti se med seboj ne seštevajo.

KODA ZA POPUST: PGC-NUNA-20

Prenosne posteljice Nuna

Praktične in kvalitetne prenosne posteljice zagotavljajo mirne noči tako na dopustu kot na obisku pri babici in dedku. Odlikuje jih tudi enostavno sestavljanje in zlaganje zgolj z eno roko.

1. Prenosna posteljica Nuna SENA AIRE
Ta nadvse udobna spalno-igralna površina malčku zagotavlja varen in čist prostor za sladek spanec in brezskrbno igro doma ali na potovanju, starši pa boste veseli dejstva, da se Nuna SENA AIRE povsem enostavno zloži v priročno potovalno torbo.

2. Prenosna posteljica Nuna SENA AIRE OXFORD
Mehka in varna ter hitro ter enostavno zložljiva zračna posteljica Nuna AIRE OXFORD zagotavlja varno in čisto spalno površino za vašega malčka.

3. Prenosna posteljica Nuna SENA
Nuna SENA je več kot prenosna posteljica: je tudi stajica, v katero lahko položite vašega aktivnega dojenčka ali malčka. Ta se bo v varnem objemu mehkih materialov spalne podloge in oblazinjenih robov posteljice brezskrbno igral. Višina ležišča je sicer nastavljiva (2 nivoja).

Naročite svojo kartico ugodnosti