Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 

Ko se najmlajši družinski člani pridružijo vožnji

Spodbudite tudi svoje najmlajše družinske člane k aktivnem, sproščenem in zabavnem druženju na prostem. Za vas in vašega malčka smo v trgovini Mali zakladi poskrbeli za kar 15 % popusta na vse poganjalčke ter skiroje. Popust velja do 28. 2. 2021, koristite pa ga lahko v spletni trgovini Mali zakladi. Za koriščenje popusta uporabite promocijsko kodo.

Vaša koda za koriščenje popusta: PGC-PLAY-15

Preglejte ponudbo in nakup opravite tukaj.

Pogoji koriščenja ugodnosti

15 % popust na nakup v trgovini Mali zakladi, s promocijsko kodo PGC-PLAY-15 lahko izkoristijo le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card oziroma Porsche Group Card. Popust bo imetnikom kartic ugodnosti obračunan ob vpisu promocijske kode. 

Najlepše darilo za malčka

Kolesarjenje, rolanje, vožnja z rolko in skirojem so samo nekatere od aktivnosti, ki zagotovo navdušujejo tudi vas. Razveselite svojega malčka z nakupom poganjalčka ali skiroja, s katerim bo lahko skupaj z vami aktivno užival v naravi. V trgovini Mali zakladi lahko izbirate med priznanimi, malčkom ter okolju prijaznimi blagovnimi znamkami poganjalčkov: Kinderfeets®, Scoot&Ride®, Banwood®, Little Dutch® ter skirojev blagovnih znamk Bird® in Scoot&Ride®.

Preberite več o otroških poganjalčkih tukaj

Preberite več o otroških skirojih tukaj

Naročite svojo kartico ugodnosti