Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 

Poletje z negovano in zaščiteno kožonajmlajših

Da bi bila poletna doživetja kar se da varna in brezskrbna tudi za vaše najmlajše, smo vam v spletni trgovini Mali zakladi priskrbeli 15 % popust na zelo kakovostne sončne kreme Naïf. Popust v spletni trgovini Mali zakladi velja do 31. 7. 2021. Za koriščenje popusta uporabite promocijsko kodo.

Vaša koda za uveljavljanje popusta je: PGC-KIDS-15

Nakup lahko opravite v spletni trgovini Mali zakladi.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti 

15 % popust na otroške zaščitne kreme Naïf lahko v spletni trgovini Mali zakladi s promocijsko kodo PGC-KIDS-15 uveljavite le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card in Porsche Group Card. Popust vam bo obračunan ob vpisu promocijske kode. Aktualni popusti se medsebojno ne seštevajo.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«

Samo najboljša zaščita je dovolj dobra za vašega otroka

Naši najmlajši se poleti še raje predajajo brezskrbnim dogodivščinam na prostem,  pri tem pa so še toliko bolj izpostavljeni nevarnim sončnim žarkom. Da bo njihova zabava čim svobodnejša v duhu slogana »Sun Sea Sorry Free«, jim privoščite izvrstne sončne kreme Naïf, ki z svojo naravno sestavo in mineralnimi UV-filtri (brez nano delcev in kemičnih filtrov),  nudijo koži odlično zaščito pred UVA in UVB-žarki. Koža kemične filtre absorbira, mineralni filtri pa ostanejo na površju kože. Zaščitna plast z mineralnimi filtri deluje kot ogledalo in sonce odbija ter preprečuje draženje kože. Kreme Naïf poskrbijo za odlično zaščito pred soncem za vse družinske člane in so primerne tudi za suho in občutljivo kožo.

Sončne kreme Naïf so okolju prijazne navznoter in navzven. Njihova embalaža je brez BPA in mehčalcev. Ker je izdelana iz bioplastike, nosi prepoznaven pečat »I'm Green Plastic«. Njena glavna sestavina je sladkorni trs, zato se na vsako posamezno tubo ustvari 64 g plastike manj kot pri običajnih embalažah.

Naïf sončne kreme ne vsebujejo oksibenzona, oktinosata in drugih škodljivih snovi. Sončne kreme Naïf so proizvedene brez krutosti do živali in so ocenom in koralnim grebenom prijazne sončne kreme. Zahvaljujoč naravnim oljem v sestavi sončne kreme Naïf ne puščajo bele plasti. Letos se sončimo brez skrbi, pa vi?

Naročite svojo kartico ugodnosti