Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prva samostojna mobilnost

Ko se malčki prvič sami popeljejo s poganjalčkom ali skirojem, svet kar naenkrat postane malce večji in zanimivejši. Za prve takšne pustolovščine smo vam v spletni trgovini Mali zakladi priskrbeli 15 % popust na izjemno kakovostne poganjalce znamk Scoot&Ride, Kinderfeets, Little Dutch in Banwood ter skiroje znamk Scoot&Ride in Bird. Popust v spletni trgovini Mali zakladi velja do 31. 5. 2021. Za koriščenje popusta uporabite promocijsko kodo.

Vaša koda za uveljavljanje popusta je: PGC-DRIVE-15.

Nakup lahko opravite v spletni trgovini Mali zakladi v Ljubljani.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

15 % popust na poganjalce znamk Scoot&Ride, Kinderfeets, Little Dutch in Banwood ter skiroje znamk Scoot&Ride in Bird lahko v spletni trgovini Mali zakladi s promocijsko kodo PGC-DRIVE-15 uveljavite le imetniki kartic ugodnosti Volkswagen Card in Porsche Group Card. Popust vam bo obračunan ob vpisu promocijske kode. Aktualni popusti se medsebojno ne upoštevajo.

 Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«

Skiroje in poganjalce izberite premišljeno

Pri izbiri prvih prevoznih sredstev za vaše malčke, imejte v mislih več dejavnikov. Poganjalčki morajo najprej biti primerne velikosti, potem pa se lahko posvetimo še vrsti koles, materialu ogrodja in videzu. Zelo pomembna je njihova teža, med drugim tudi zaradi tega, ker jih starši velikokrat nosimo s sprehoda, ko se jih malčki naveličajo. Pri skirojih preverite kakovost materiala in stabilnost, za zabavo pa na krmilo dodajte še zvonec, ki je malčkom v veliko veselje.

Kako izbrati poganjalca preberite v članku na naši spletni strani.

Naročite svojo kartico ugodnosti