Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 

Varno kolesarjenje z malčki

Pomlad je letni čas za družinska kolesarska potepanja na toplem soncu in svežem zraku. Za varnost vaših malčkov smo vam v spletni trgovini Mali zakladi priskrbeli 15 % popust na kakovostne otroške čelade in kolesarske sedeže znamk Bobike, Kinderfeets ter Scoot & Ride. Popust v spletni trgovini Mali zakladi velja do 30. 4. 2021. Za koriščenje popusta uporabite promocijsko kodo

Vaša koda za uveljavljanje popusta je: PGC-RIDE-15.

Nakup lahko opravite v spletni trgovini Mali zakladi v Ljubljani.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

15 % popust na otroške čelade in kolesarske sedeže znamk Bobike, Kinderfeets ter Scoot & Ride lahko v spletni trgovini Mali zakladi s promocijsko kodo PGC-RIDE-15 uveljavite le imetniki kartic ugodnosti Volkswagen Card in Porsche Group Card. Popust vam bo obračunan ob vpisu promocijske kode. Aktualni popusti se medsebojno ne seštevajo.

 Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«

Dobra čelada in otroški sedež zagotavljata varno kolesarjenje

Kolesarjenje z malčki ni le zabaven način prevoza po mestu, ampak tudi odlična aktivnost za prosti čas. Slovenija je prepredena s kolesarskimi potmi, na katerih lahko skupaj odkrivate svojo bližnjo in daljno okolico, hkrati pa s svežim zrakom in sončnimi žarki naredite veliko dobrega za zdravje celotne družine. Za varnost vaših malčkov na kolesu pa poskrbite s kakovostno opremo priznanih blagovnih znamk, ki jo najdete v butični spletni trgovini in prodajalni Mali zakladi.  

Naročite svojo kartico ugodnosti