Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prijetne počitnice s kakovostnimi izdelki za malčke

Vsi se veselimo poletnih počitnic, še najbolj pa naši malčki, ki v tem času lahko raziskujejo širni svet in doživijo veliko novega. V spletni trgovini Mali zakladi smo vam priskrbeli 15 % popust na izjemno kakovostne izdelke znamke Liewood za nego in igro vaših malčkov tudi na izletih in potovanjih. Popust v spletni trgovini Mali zakladi velja do 31. 7. 2021. Za koriščenje popusta uporabite promocijsko kodo.

Vaša koda za uveljavljanje popusta je: PGC-KIDS-15.

Nakup lahko opravite v spletni trgovini Mali zakladi.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

15% popust na izdelke blagovne znamke Liewood lahko v spletni trgovini Mali zakladi s promocijsko kodo PGC-KIDS-15 uveljavite le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card in Porsche Group Card. Popust vam bo obračunan ob vpisu promocijske kode. Aktualni popusti se medsebojno ne seštevajo.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«.

Varnost, kakovost in trajnost za malčke

Pri izbiri izdelkov za nego in igro malčkov je poleg varnosti in funkcionalnosti pomembna tudi sestava iz naravnih materialov. Ti otrokom zagotavljajo udobje in senzorično ugodje, z njihovo uporabo pa v procesu proizvodnje, uporabe in reciklaže manj posegamo v okolje. Na potovanjih in izletih se z uporabo svojih posodic izognemo odvečni embalaži za enkratno uporabo, hrano in pijačo primerne temperature pa imamo vedno pri roki.

Naročite svojo kartico ugodnosti