Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 

Pustolovščina za odrasle in otroke

Ste sami adrenalinski navdušenec ali pa želite odpeljati celotno družino na adrenalinsko zabavo v naravnem gozdičku ob vznožju Pohorja? Odpravite se v Pustolovski park Betnava, kjer smo za vas pripravili posebno ugodnost – 15 % popust ob vstopu v park, ki ga lahko izkoristite do 31. 10. 2022.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

15 % popust ob nakupu vstopnice za obisk Pustolovskega parka Betnava lahko uveljavljate le imetniki kartic ugodnosti Volkswagen Card in Porsche Group Card. Ugodnost lahko unovčite le, če ob plačilu vstopnine pokažete vašo kartico ugodnosti v fizični obliki ali v mobilni aplikaciji.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo tukaj

Varna zabava v urejenem parku

Ob obisku parka se lahko zabavate na sedmih lepo urejenih progah s 65 vmesnimi postajami, ki potekajo na različnih višinah pod krošnjami dreves in so primerne tako za mlajše pustolovce (od 3 let starosti) kot tudi za tiste malo starejše, ki se preprosto ne morejo odpovedati otroške razigranosti in dobre merice adrenalina. Da se ne boste zgolj zabavali, ampak boste pri aktivnostih tudi varni, bodo ob vstopu v park za vas poskrbeli inštruktorji, ki vas bodo seznanili z osnovami plezanja in premagovanja ovir.

Naročite svojo kartico ugodnosti