Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ko se odpravite na pot, ne pozabite na svojega najljubšega sopotnika in zaščito pred soncem

Preživite brezskrbno poletje s kakovostno in naravno kozmetiko za zaščito pred soncem brez močnih kemikalij in alergenov, ki bo vašo kožo in kožo vaših otrok maksimalno zaščitila in negovala,  v spletni trgovini Mali zakladi smo vam priskrbeli 20% popust na zelo kakovostne sončne kreme Naïf. Popust v spletni trgovini Mali zakladi velja do 31. 8. 2022. Za koriščenje popusta uporabite promocijsko kodo.

Vaša koda za uveljavljanje popusta je: PGC-NAIF-20

Nakup lahko opravite v spletni trgovini Mali zakladi ali pa kar v njihovi butični trgovinici v BTC-ju.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti 

20 % popust na otroške zaščitne kreme Naïf lahko v spletni trgovini Mali zakladi s promocijsko kodo PGC-NAIF-20 uveljavite le imetniki kartic ugodnosti PGC. Popust vam bo obračunan ob vpisu promocijske kode. Aktualni popusti se medsebojno ne seštevajo.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«

Naj bo zaščita pred soncem naravna in koži prijazna

Preživite brezskrbno poletje s kakovostno in naravno kozmetiko za zaščito pred soncem brez močnih kemikalij in alergenov, ki bo vašo kožo in kožo vaših otrok maksimalno zaščitila in negovala. Svetujemo vam, da za svojo družino izberete kakovostno, otrokom in okolju prijazno naravno sončno kozmetiko, ki bo poskrbela za maksimalno zaščito kože vas in vaših otrok v času izpostavljenosti soncu. Sončne kreme in losjoni priznane nizozemske blagovne znamke Naïf z naravno sestavo in visokimi zaščitnimi faktorji ščitijo kožo pred UVA in UVB-sevanjem, so vodoodporne in dermatološko testirane. Ne vsebujejo naravi in otrokom škodljivih snovi, temveč hranljive snovi, naravna olja, ki kožo vlažijo. Otroški izdelki za sončenje Naïf so primerni od dojenčkovega rojstva dalje, prav tako pa so primerni za občutljivo kožo nosečnic. Krema in losjon za otroke sta dermatološko testirana in ne vsebujeta močnih kemikalij, ampak izbrane, naravne sestavine, ki bodo kožo vaših malčkov maksimalno zaščitile v času izpostavljenosti soncu ter poskrbele, da bo obenem ostala navlažena in nahranjena z vsemi potrebnimi snovmi. Nežne kreme za sončenje oči ne dražijo in se hitro in lahko razmažejo, zaradi česar so prijetne in prijazne za uporabo.

Naročite svojo kartico ugodnosti