Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 

Prva samostojna mobilnost

Ko se malčki prvič sami popeljejo s poganjalčkom, svet kar naenkrat postane malce večji in zanimivejši. Za prve takšne pustolovščine smo vam v spletni trgovini Mali zakladi priskrbeli 20 % popust na izjemno kakovostne poganjalce znamke Kinderfeets. Popust v spletni trgovini Mali zakladi velja do 31. 8. 2022. Za koriščenje popusta uporabite promocijsko kodo.

Vaša koda za uveljavljanje popusta je: PGC-KINDERFEETS-20.

Nakup lahko opravite v spletni trgovini Mali zakladi.

 

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

20 % popust na poganjalce Kinderfeets lahko v spletni trgovini Mali zakladi s promocijsko kodo PGC-KINDERFEETS-20 uveljavite le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card. Popust vam bo obračunan ob vpisu promocijske kode. Aktualni popusti se medsebojno ne seštevajo.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«

Poganjalce izberite premišljeno

Poganjalec poskrbi, da je učenje različnih spretnosti, kot so urjenje stabilnosti, ravnotežja, uspešnega zaviranja in zaviranje, zabavno. Pri izbiri prvih prevoznih sredstev za vaše malčke imejte v mislih več dejavnikov. Poganjalčki morajo najprej biti primerne velikosti, potem pa se lahko posvetimo še vrsti koles, materialu ogrodja in videzu. Zelo pomembna je njihova teža, med drugim tudi zaradi tega, ker jih starši velikokrat nosimo s sprehoda, ko se jih malčki naveličajo.

Naročite svojo kartico ugodnosti