Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Varna vožnja z vašim malčkom

Da bi bila vožnja na ali na kolesu kar se da udobna in varna tudi za vaše malčke, smo vam v spletni trgovini Mali zakladi priskrbeli ugodnost: 20 % popust na izdelke znamke Bobike, ki velja do konca avgusta. Za koriščenje popusta uporabite promocijsko kodo.

Vaša koda za uveljavljanje popusta je: PGC-BOBIKE-20.

 

Nakup lahko opravite v spletni trgovini Mali zakladi.

 

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

20 % popust na izdelke znamke Bobike lahko v spletni trgovini Mali zakladi s promocijsko kodo PGC-BOBIKE-20 uveljavite le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card. Popust vam bo obračunan ob vpisu promocijske kode. Aktualni popusti se medsebojno ne seštevajo.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«

Pri varnosti vašega malčka ne sklepajte kompromisov

Vsak trenutek z vašimi malčki je dragocen, zato se preden se skupaj odpravite na kolo, dobro pripravite in raziščite ponudbo, saj gre za pomembno investicijo v varnost vašega otroka, zato se nanj dobro pripravite in raziščite ponudbo. Preverite vremenske razmere in poskrbite za primerna oblačila. Varnost je na prvem mestu. Pri izbiri sedeža mora ta otroku omogočati tudi pravilno držo in udobje. O izbiri pravilnega sedeža za otroke različnih starosti se lahko pogovorite tudi s svojim izbranim pediatrom. Naj vaši malčki uživajo v varni vožnji s kakovostnimi in čudovitmi dizajni izdelkov Bobike.

Naročite svojo kartico ugodnosti