Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aktivnosti za aktivne

Bovec je idealno izhodišče za različne športne aktivnosti v naravi – od raftinga po kristalno čisti Soči do vožnje z gorskim skirojem s Kanina.

Pogoji koriščenja ugodnosti

15 % popusta na vse športne aktivnosti v Bovec šport centru lahko izkoristijo vsi imetniki kartic ugodnosti Porsche Group Card ali imetniki mobilne aplikacije Porsche Group Card. Za koriščenje ugodnosti ob naročilu predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki je na voljo znotraj aplikacije Porsche Group Card, v zavitku »Profil«.

Bovec šport center

Bovec šport center vam ponuja vse aktivnosti, po katerih je ta konec Slovenije znan daleč naokoli. Njihovi izkušeni vodniki vas denimo popeljejo na rafting po reki Soči, pri katerem ne potrebujete nobenega tehničnega predznanja, le plavati morate znati in biti pripravljeni na avanturo. Doživeti Sočo skoraj s perspektive soške postrvi pač ni kar tako. Glede na vašo telesno pripravljenost in sposobnosti vam bodo spust ustrezno prilagodili, saj ima reka Soča različne težavnostne stopnje in tako zadovolji takorekoč vsakogar.

Po potokih, ki so izdolbli zanimive prehode in se mestoma v slapovih zlivajo v dolino, pa lahko raziskujete kanjone, zarezane v gore in stene na Bovškem. Adrenalinska dogodivščina  vas bo osvežila s plavanjem, skakanjem v globoke tolmune in spuščanjem z vrvjo prek previsnih slapov. Strah pred višino tukaj ne pride v poštev, dobrodošle pa so tudi izkušnje s spuščanjem po vrvi.

Ste za kaj bolj običajnega, pa še vedno ne povsem vsakdanjega? Predlagamo spust s posebnim gorskim skirojem, ki je primeren za vsakogar, ki zna varno voziti kolo. Ker so krmilo in zavore v vaših rokah, si lahko ustvarite dogodivščino po svoji meri. Lahko le uživate v razgledih med spustom s Kanina v Bovec ali pa si privoščite nekoliko večji odmerek adrenalina.

Bovec šport center vam ponuja tudi spust po jeklenici: doživetje teh krajev je s pogledom na bovško kotlino pod vami res nekaj posebnega. Zipline Kanin ima 3 kilometre jeklenic in 300 metrov višinske razlike, medtem ko Zipline Učja, ki se nahaja v slikovitem kanjonu Učje, na šestih jeklenicah ponuja čudovite razglede na kanjon, bovško kotlino in Triglav. Posebno predznanje tu ni potrebno, minimalna starost udeležencev pa je 10 let.

Imate mlajše otroke? Za družinsko aktivno zabavo bodo poskrbeli v Pustolovskem parku Bovec, kjer platforme, nameščene nizko na drevesih, omogočajo varno in zabavno pustolovščino tako za otroke kot za starše.

Več informacij

Naročite svojo kartico ugodnosti