Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ob nakupu očal še ena brezplačno

Ljudje, ki imajo težave z vidom, dobro vedo, kaj pomeni biti brez očal. Če se polomijo, razbijejo ali izgubijo, je vedno dobro imeti pri roki rezervo. Zato vam v sodelovanju z Optiko Zajec ob nakupu korekcijskih očal po vaši izbiri brezplačno podarjamo še en par očal. Popust velja do 31. avgusta 2021, izkoristite pa ga lahko v poslovalnici Optike Zajec v Ljubljani ali v njihovi spletni trgovini.

Ponudbo in nakup lahko opravite v spletni trgovini Optike Zajec ali v njihovi poslovalnici v Ljubljani.

Pogoji koriščenja ugodnosti

Akcijsko ponudbo, v kateri ob nakupu korekcijskih očal prejmete še ena dodatna brezplačno, lahko izkoristite le imetniki kartic ugodnosti Volkswagen Card, Porsche Group Card ali imetniki mobilne aplikacije Porsche Group Card. V poslovalnici Optike Zajec ob plačilu predložite kartico ugodnosti Volkswagen Card, Porsche Group Card ali digitalno kartico, ki je na voljo v mobilni aplikaciji Porsche Group Card v zavihku "Profil". Ob plačilu v spletni trgovini pa za uveljavljanje popusta vpišite promocijsko kodo.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Želim svojo kartico.

Vse za dober vid

Optika Zajec v Ljubljani deluje že od leta 1902, znanje in izkušnje pa prenašajo iz roda v rod. Poleg raznolike izbire dioptrijskih, korekcijskih in sončnih očal ter kontaktnih leč vrhunskih znamk, lahko v njihovi ambulanti opravite tudi okulistični pregled in terapijo vida. Rezervacijo termina za pregled lahko opravite na njihovi spletni strani.

 

 

Naročite svojo kartico ugodnosti