Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ene kupite, druge dobite

 

Da bo vaš pogled jasen ob vsaki priložnosti, smo vam v sodelovanju z Optiko Zajec pripravili stalno akcijo. Sedaj vas ob nakupu enih kompletnih očal po lastni izberi obdarimo še z enim parom očal. Poleg nakupa vam v poslovalnici ponujamo tudi možnost celoletne brezplačne kontrole vida. Ugodnost vam je na voljo za nedoločen čas zgolj v fizični poslovalnici Optike Zajec v Ljubljani.

 

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

Ugodnost, v kateri vam ob nakupu kompletnih očal druga podarimo, in možnost brezplačne kontrole vida lahko uveljavljate le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card in Porsche Group Card. Popust izkoristite tako, da ob plačilu pokažete kartico. Na brezplačno kontrolo vida se lahko naročite tudi sami na spletni strani. Ugodnost ni združljiva z drugimi aktualnimi PGC ugodnostmi Optike Zajec.

 

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«.

 

Od priznanih blagovnih znamk do priljubljenih oblik

Pravite zase, da težko najdete očala, ki bi ustrezala vam. V Optiki Zajec lahko izbirate med številnimi priznanimi blagovnimi znamkami očal, kot so: Ray Ban, Gucci; Dolce & Gabbana, Carrera, Hugo Boss, Oakley in druge. Ravno tako bodo za vas poskrbeli, da boste s skupnimi močmi našli očala, katerih oblika bo vam pisana na kožo. Preizkusite lahko različne – od »tradicionalnih« pravokotnih, pilot, okroglih in oglatih, pa do tistih »modernih« Cat Eye, Panthos, Oversize, Browline in Elipse.

Naročite svojo kartico ugodnosti