Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 

Oddih s čudovitim razgledom

Starodavno mesto Piran je s svojo bogato pomorsko in kulturno zgodovino pravi biser slovenske obale, hkrati pa je mesto z živahnim turističnim utripom, kjer gostom nikoli ni dolgčas. V Hotelu Piran smo vam priskrbeli 10 % popust pri rezervaciji oddiha z edinstvenim razgledom na Jadransko morje ali staro mestno jedro. Ob prihodu pa vas bodo pozdravili tudi z brezplačno pijačo dobrodošlice. Ugodnost lahko izkoristite med 1. septembrom in 31. decembrom 2021.

 

Pogoji uveljavitve ugodnosti

10 % popust na rezervacijo nastanitve v Hotelu Piran lahko uveljavljate le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card in Porsche Group Card. Popust vam bodo ob predložitvi kartice obračunali pri plačilu nastanitve.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«.

 

5 korakov do morja in 2400 ur sonca letno

ozkih ulicah Pirana je navdih za svoje glasbeno ustvarjanje našel že maestro Giuseppe Tartini, ki mu je posvečen tudi osrednji mestni trg. Pravi utrip tega čudovitega bisera slovenske obale pa lahko začutimo šele takrat, ko si vzamemo čas tudi za spoznavanje vsakdanjega življenja ob piranskem mandraču. Hotel Piran je od moja oddaljen le 5 korakov, ponaša pa se s 103 sobami ali suitami z opremo v posodobljenem tradicionalnem slogu, wellnesom z nego obraza in telesa ter odlično restavracijo z mediteransko kulinariko in bogato vinoteko.

Naročite svojo kartico ugodnosti