Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 

V najbolj zelenem zalivu slovenske obale

Zaliv Fiesa je priljubljena točka domačih in tujih kopalcev, saj poleg lepe plaže nudi tudi dovolj zelenja za umik v senco. Na tem mestu med morsko obalo in dvema sladko-slanima jezeroma stoji Barbara Piran Beach Hotel & Spa, kjer smo vam priskrbeli 10 % popust pri rezervaciji oddiha in brezplačen vstop v savno. Ponudbo lahko izkoristite do 31. decembra 2021.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

10 % popust na rezervacijo nastanitve in brezplačen vstop v savno v Barbara Beach Hotel & Spa lahko uveljavljate le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card in Porsche Group Card. Popust vam bodo ob predložitvi kartice obračunali pri plačilu nastanitve.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«.

Za širok spekter okusov in želja

Plaža v Fiesi je zaradi sence borovcev, velike zelenice z otroškim igriščem, plitvega peščenega dna in čiste vode zelo priljubljena kot družinsko kopališče. Če se radi gibate, si tam lahko sposodite tudi SUP, kanuje in druga plovila. Posebnost Fiese sta tudi dve sladko-slani jezeri, ki sta nastali pri odkopavanju gline za nekdanjo opekarno. Do Pirana vodi urejena pešpot s čudovitimi razgledi na zaliv in jadrnice, v ozadju pa se vidi tudi italijanska obala. Barbara Piran Beach Hotel & Spa leži povsem ob obali, gostom pa so poleg sodobno opremljenih sob na voljo tudi prostorne montažne hišice. Hotel je znan po svojem bogastvu cvetočega rastlinja, wellnessu z masažami, savnami in ledeno jamo ter odlično kulinariko s pridihom lokalnega in izborom vrhunskih vin.

Naročite svojo kartico ugodnosti