Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 

Luksuzna namestitev v mondenem letovišču

Nikjer nista mir in zabava tako harmonično povezana kot v našem najbolj mondenem letovišču Portorož. Če vam prija umirjen počitek, ali pa bi prosti čas raje preživljali aktivno, bodo v Portorose Boutique Hotel poskrbeli za vaše dobro počutje. Priskrbeli smo vam 10 % popust pri rezervaciji nastanitve in eno brezplačno uro pri najemu koles. Ugodnost vam je na voljo do 31. decembra 2021.

Pogoji za uveljavljanje ugodnosti

10 % popust na rezervacijo nastanitve v Boutique Hotelu Portorose in brezplačno uro najema koles lahko uveljavljate le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card in Porsche Group Card. Popust vam bodo ob predložitvi kartice obračunali pri plačilu nastanitve.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«.
 

Vaše dobro počutje je na prvem mestu

Portorož je odlično izhodišče za raziskovanje naravnih in kulturnih znamenitosti slovenske obale. Od tu je le kratka pot do Sečoveljskih solin, kjer si lahko ogledate pridobivanje morske soli po tradicionalnih postopkih ali pa do Forma Vive, kiparske galerije na prostem. Blizu je tudi Krajinski park Strunjan z edino slovensko laguno in klifom. Portorož in bližnjo okolico lahko raziskujete s kolesi po Parenzani, poti zdravja in prijateljstva, ali pa si sposodite SUP in si bela obalna mesta ogledate še z morske gladine. V Boutique Hotelu Portorose pa lahko tudi uživate v gurmanski kulinarični ponudbi ter po meri pripravljeniht retmajih in masažah. Ob hotelu je na voljo električna polnilnica Porsche Destination Charging, kjer lahko brezplačno napolnite svoje hibridno ali električno vozilo.

Naročite svojo kartico ugodnosti