Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 

S kolesi po Kranjski Gori

Okolica Kranjske Gore vsakogar osupne s svojo alpsko lepoto. Z električnimi gorskimi kolesi lahko raziščete vsak njen kotiček, zato smo vam v sodelovanju z Bike Kekec omogočili 10 % popust na najem. Popust velja do 31. oktobra 2021, izkoristite pa ga lahko v poslovalnici Bike Kekec v Kranjski Gori.

Rezervacijo e-koles lahko opravite tudi prek spletne strani bike-kekec.si.

Pogoji koriščenja ugodnosti

10 % popust na izposojo električnih koles lahko izkoristijo vsi imetniki kartic ugodnosti Porsche Group Card ali imetniki mobilne aplikacije Porsche Group Card. Za koriščenje popusta ob plačilu v BIKE KEKEC KOLESARSKEM CENTRU predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki je na voljo znotraj mobilne aplikacije Porsche Group Card, v zavihku »Profil«. Popust ne velja na že znižane ugodnosti. Popusti se med seboj ne seštevajo.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Želim svojo kartico.

Družinski izlet z električnimi kolesi

Kranjska Gora je odlično izhodišče za kolesarske izlete po osrčju slovenskih Alp. Z električnimi kolesi boste ne glede na fizično pripravljenost lažje premagali tudi zahtevnejše vzpetine in se povzpeli do čudovitih razglednih točk. Pri Bike Kekec si lahko sposodite tudi električna kolesa za otroke in ustrezno varnostno opremo za vso družino. 

Rezervacijo e-koles lahko opravite tudi prek spletne strani bike-kekec.si.

Naročite svojo kartico ugodnosti