Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 

Ugoden nakup kakovostne športne opreme

Z izborom športne opreme ne vplivate le na svojo varnost, ampak tudi na užitek ob kolesarjenju, smučanju, deskanju na snegu, teku in drugih aktivnostih v naravi. Zato vam v sodelovanju s športno trgovino Extreme Vital omogočamo 10 % popust na vse izdelke v njihovi ponudbi (z izjemo koles in znamk Suunto, Garmin, Polar, GoPro, Tacx in Pieps). Popust velja do 31. decembra 2021, izkoristite pa ga lahko v poslovalnicah Extreme Vital v Ljubljani, Mariboru, Škofji Loki in Radovljici.

Pogoji koriščenja ugodnosti

10 % popust za nakup izbrane športne opreme v trgovinah Extreme Vital lahko izkoristite le imetniki kartic ugodnosti Volkswagen Card, Porsche Group Card ali imetniki mobilne aplikacije Porsche Group Card. Ob nakupu predložite kartico ugodnosti Volkswagen Card, Porsche Group Card ali digitalno kartico, ki je v mobilni aplikaciji Porsche Group Card na voljo v zavihku "Profil". Popust velja na maloprodajno ceno, ne pa tudi za izdelke v drugih akcijskih ponudbah. Popusti se med seboj ne seštevajo.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Želim svojo kartico

Športna oprema za aktivnosti v naravi

Poleg kakovostnih športnih rekvizitov ne pozabite na primerna oblačila ter zaščitno opremo, ki vas pri gibanju ne bo ovirala, ampak vam bo omogočala preživljati prosti čas tako, kot vam najbolj ugaja.

Naročite svojo kartico ugodnosti