Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doživite Pomurje

Ob Soboškem jezeru je zrasel paviljon Expano, ki obiskovalcem na široko odpira vrata v Pomurje. Inovativna in tehnološko izjemna izkušnja sveta ob Muri obiskovalcem predstavlja bistvo Pomurja – tamkajšnje tradicije, naravo, sedanjost in sanje. Izkoristite 10 % popust na nakup vstopnice in doživite Expano.

In ker je kraje ob Muri tako lepo raziskovati s kolesi, si lahko v Regijskem TIC-u Expano izposodite tudi kolo – in to kar 50 % ceneje.

Pogoji koriščenja ugodnosti

10 % popusta na vstopnico v Expano lahko izkoristijo vsi imetniki kartic ugodnosti Porsche Group Card ali imetniki mobilne aplikacije Porsche Group Card. Za koriščenje ugodnosti pokažite svojo kartico ugodnosti oziroma digitalno kartico ugodnosti, ki je na voljo znotraj mobilne aplikacije Porsche Group Card, v zavihku »Profil«. Popusti se med seboj ne seštevajo.

Za vse čute

V Expanu boste Pomurje doživeli z vsemi čuti. Na čarobni jasi lahko namreč srečate hologramske podobe živali v pomurskem gozdu, nato pa nad pomurskimi ravnicami do Goričkega prek Jeruzalemskih goric in Prlekije do Lendave in spet nazaj poletite s pomočjo očal za virtualno resničnost. V loncih doživetij, polnih umetnosti, lahko prisluhnete glasbi, se podate na 3D potovanje skozi čas in nato spoznate pomurske vode – in sebe. Kaj vse zmorejo vaši možgani? Nadenite si napravo EEG, ki izmeri stopnjo vaše koncentracije, in na ta način premikajte vodo v tulcu.  Čigavi možgani jo bodo premaknili bolj?

Do Expana vodijo poleg asfaltiranih tudi številne urejene sprehajalne in kolesarske poti. Če boste svoje raziskovanje teh krajev začeli tukaj, se lahko s kolesom odpeljete denimo v bližnjo Mursko Soboto. Ne pozabite se tam ustaviti v Hranilnici prekmurskih dobrot in si s kartico ugodnosti privoščiti okusen domač sok - kar 30 % ceneje.

Več informacij

Naročite svojo kartico ugodnosti