Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 

Nova spletna trgovina 

V PAN-JAN-u, našem pooblaščenem partnerju znamke ŠKODA, so del svojih storitev po novem preselili tudi na splet. Preverite njihovo novo spletno trgovino, kjer lahko dostopate do Škodinih dodatkov, notranje opreme, izdelkov za varnost in zaščito ter tekstila. Istočasno ne spreglejte tudi 10 % popusta na nakup posameznih označenih izdelkov, ki ga lahko izkoristite s posebno kodo ugodnosti.

 

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

10 % popust na nakup posameznih označenih izdelkov v spletni trgovini PAN-JAN je na voljo vsem imetnikom kartic ugodnosti Volkswagen Card in Porsche Group Card, ne glede na to, ali ste lastnik Škode ali vozila drugih znamk. Popust vam bo obračunan le, če boste ob zaključku nakupa v opombo na spletni strani vpisali številko vaše kartice ter izkoristili navedeno kodo ugodnosti.

 
KODA UGODNOSTI: PANJAN10

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«.

 

Visokokakovostne storitve in produkti najvišjih standardov

V prodajno-servisnem centru PAN-JAN – pooblaščenem partnerju znamke ŠKODA, ki ga lahko obiščete na sedežu podjetja v Trebnjem in v industrijski coni v Ivančni Gorici, si že 30 let prizadevajo za vaše največje zadovoljstvo s ponudbo visokokakovostnih storitev in produktov najvišjih standardov. V poslovalnicah vas pričakuje prijazna in uslužna ekipa, katere odlično opravljeno delo potrjuje tudi prejem nagrade Škodin trgovec leta v letih 2015, 2017 in 2019 ter certifikatov za mednarodno priznana standarda ISO 9001 in ISO 17020. Izkušnje, znanost, strokovnost in usposobljenost zaposlenih vas bodo spremljale na vsakem koraku, ne glede na to, kaj boste izbrali -  od nakupa ali servisa avtomobila, tehničnega pregleda, sklenitve avtomobilskega zavarovanje,  pa vse do koriščenja avtokleparskih storitev in avtovleke.

Naročite svojo kartico ugodnosti