Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 

Poučna otroška zabava

Minicity je mesto, v katerem imajo otroci glavno besedo. V 40 tematskih kotičkih skozi igro spoznavajo različne poklice, v enem od njih pa je tudi Avtohiša, kjer lahko odkrivajo delovanje avtomobila ter polnjenje in vožnjo z elektirčnimi vozili. V mestu vam sedaj podarjamo eno uro brezplačnega vstopa v Mini City ter možnost ugodnejšega tedenskega varstva v času zimskih počitnic. Ugodnosti lahko izkoristite do konca februarja 2022.

 

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

Eno uro brezplačnega vstopa v mesto Mini City in ugodnejše tedensko varstvo v času zimskih počitnic lahko uveljavite le imetniki kartic ugodnosti Volkswagen Card, Audi Card, SEAT Card, ŠKODA Card, Volkswagen Gospodarska vozila Card in Porsche Group Card. Redna cena tedenskega počitniškega varstva znaša 149 EUR, s kartico pa vam je po novem na voljo za 99 EUR na otroka. Ugodnost cenejšega varstva velja le ob prednaročilu, ki ga lahko opravite do 1. 2. 2022. Popust vam bo obračunan, če ob plačilu vstopnine predložite svojo kartico.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«.
 

Spoznavanje avtomobilov skozi igro

V otroškem mestu Minicity je eno od igralnic opremil Volkswagen. V Avtohiši se otroci prek didaktične igre pod vodstvom izkušenih animatorjev preizkušajo v vlogi mehanika, prodajalca ali kupca vozilu, obenem pa spoznavajo zgodovino avtomobilizma ter sestavo in delovanje vozil. Z uporabo pravih pripomočkov za servisiranje avtomobila otroci nezavedno krepijo logično mišljenje in koncentracijo, razvijajo fino motoriko in prostorsko predstavo, učijo pa se tudi sodelovanja in vožnje z električnim avtomobilom.

Naročite svojo kartico ugodnosti