Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 

Samozavestno osvajajte poti z novimi zavorami.

Z originalnimi zavorami se bo vaše vozilo varno ustavilo v vseh nepredvidljivih situacijah, saj so izdelane po meri vašega vozila in za največjo hitrost ter obremenitev vašega vozila.

Kljub originalni kakovosti se zavore čez čas obrabijo in jih je potrebno zamenjati. Ko opazite podaljšano zavorno pot vašega vozila, je priporočljivo, da strokovnjaki pregledajo zavorne elemente in jih po potrebi tudi zamenjajo.

Ugodnost velja od 1. 4. 2021 do 30. 6. 2021.

Vsi lastniki vozil starejših od 4. let, ki ste hkrati tudi imetniki kartice ugodnosti, lahko vse do 30. 6. 2021 izkoristite kar 30 % popust na nakup originalnih zavornih oblog ali kolutov. Nakup lahko opravite v pooblaščeni mreži za vozila Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA ali Volkswagen Gospodarska vozila v Sloveniji.

Preberite več: Volkswagen in Volkswagen Gospodarska vozila, Audi, SEAT in ŠKODA

Pogoji koriščenja ugodnosti

30 % popust na nakup originalnih zavornih oblog ali kolutov lahko izkoristijo vsi lastniki vozil starejših od 4. let, ki so hkrati tudi imetniki ene izmed kartic ugodnosti: Volkswagen Card, Audi Card, SEAT Card, ŠKODA Card, Volkswagen Card Gospodarska vozila ali Porsche Group Card. Popust bo obračunan ob nakupu na pooblaščenem servisu.

Naročite svojo kartico ugodnosti